marți, 3 martie 2009

Vrea Sindicatul Puşcăriaşilor


Sindicalist nevoie mare de pe vremea când “juca” pe terenul fotbaliştilor amatori şi nonamatori din România, Alex Rădulescu, “călăul” care a împuşcat un tânăr pe malul bălţii sale, ce a vrut doar să se scalde într-o zi caniculară din vara lui 2006, se vrea şef peste puşcăriaşi.

Închis la puşcăria Mărgineni, Dâmboviţa, ucigaşul a cerut mai-marilor închisorii să i se aprobe înfiinţarea unui sindicat al puşcăriaşilor. Încerca astfel să-i ajute, zicea el, pe cei care au nevoie de un sfat, de un consilier, un confident, căruia să-i spună, şi la ceas de noapte, oful.

Solicitarea, neobişnuită, de altfel, a stârnit chiar amuzamentul şefilor puşcăriei, care i-au transmis lui Alex Rădulescu că un astfel de demers nu este posibil în spatele gratiilor.

10 Comments:

Anonim said...

Dar parca era bolnav criminalul asta (nu vedea,)sau vede numai ce ii convine NEMERNICUL naibii sa putrezeasca aici cum putrezeste baiatul (victima)in pamant

Anonim said...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim said...

gata,ati ramas fara inspiratie? sau nu mai aveti subiecte ?

Anonim said...

VAI CE FRUMOS NE-AM DISTRAT LA PETRECEREA ORGANIZATA DE SINDICAT.MULTUMIRI CONDUCERII SINDICALE.MULTA......SANATATE.

Anonim said...

mmm cit de frumos?

Anonim said...

Ca sa participi la o petrecere trebuie sa platesti. Din 25 de perechi care s-au inscris doar 3 au achitat integral suma pretinsa de d-l Cruceanu si 2 perechi au dat un avans. Restul.....?????, trebuia ca in seara petrecerii sa umblam cu miloaga dupa bani???Am fost vreodata seriosi? Cat primiti bani suntem asa... de buni, cand trebuie sa platiti...sindicatul este de vina.

Anonim said...

Cred ca sunt membrii pe care ii merita aceasta conducere de sindicat.Poate o schimbare ar fi benefica.Un lider stie sa atraga "masele"nu sa le dezbine.

Anonim said...

Domnilor, la masa discutiilor se rezolva problemele, iar problemele identificate trebuiesc si rezolvate.

Anonim said...

Pentru anonimul de la ora 23:16
Prietene, statutul sindicatului, prin art.13,lit.b, iti da dreptul de a alege si revoca in mod liber reprezentantii sindicatului. Tot ce trebuie sa faci este o cerere in care sa arati motivele pentru care vrei revocarea Biroului executiv.A, uitam, petitia trebuie semnata cu numele real, nu anonim ca pe blog si daca reusesti sa obtii 3/4 din numarul total de voturi ale membrilor de sindicat totul este o.k.
Totusi nu inteleg de unde ... cuvantul dezbinare,
Ce intelegi tu dezbinare? Faptul ca nu am acceptat ca de 8 martie sa facem petrecere pe datorie, asta inseamna dezbinare? Anul trecut a trebuit sa facem cheta pentru a acoperi cheltuielile facute de o familie care a uitat sa plateasca (??).Dezbinare, in opinia ta, este ca nu am fost si nu voi fi de acord cu infiintarea de posturi caldute? Dezbinare inseamna faptul ca nu am fost de acord cum a procedat sefa de sectie? Dezbinare se numeste faptul ca nu sunt de acord cum multi isi fac serviciul? Problemele tale personale nu inseamna dezbinarea sindicatului.Dezbinare era atunci cand lucrai non stop, cand nu aveai liber,cand nu iti erau acordate anumite drepturi s-au atunci cand m-as duce la baut(pe banii sindicatului) cu directorul unitatii si pe tine nu te iau. Nu stiu cum sa fac ca sa va multumesc pe toti, s-au castigat atatea drepturi la care altii nu viseaza, mai sunt pe rol , la Tribunal, 3 dosare pentru anumite drepturi, vor mai urma si altele, ce mai vreti de la noi?

Anonim said...

stii dl. Luca ca moaca ingrasa!poate ca asa doreau unii sa se distreze...si mai e si criza asta cu care nu e de glumit!