joi, 22 ianuarie 2009

Control oftalmologic

Firma American Optic Style isi exprima disponibilitatea de a efectua in cursul saptamanii viitoare un control oftalmoloic gratuit pentru cadrele unitatii. In continuare aveti oferta firmei:



AMERICAN OPTIC STYLE

Bucureşti, Str. Niţu Vasile nr. 67, sec. 4

CF: R 16920642

CUI: J40/18097/2004

Tel. 0722 893 811; 0721 670 430

Fax. 021 460 73 14

E-mail: client@americanoptic.ro

Mult Stimate Client,

American Optic Style furnizează produse de optică medicală şi servicii aferente (servicii de consultaţie, determinare dioptrii şi montaj gratuite precum şi o gamă largă de rame şi lentile) care diminuează problemele de vedere şi optimizează calitatea vieţii persoanelor, care din diverse motive suferă de o stare de disconfort ocular.

Misiunea American Optic Style este de a face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru ca cei care ne sunt clienţi să simtă că ne pasă cu adevărat de sănătatea ochilor lor.

Modul în care ne bucurăm de ceea ce vedem depinde de calitatea vederii noastre. De aceea, prin munca noastră vrem să le oferim clienţilor noştri experienţa unei vieţi mai clare şi mai frumoase .

VALORILE NOASTRE :

Sănătate înainte de toate

American Optic Style crede cu convingere în faptul că viaţa merită trăită din plin. De aceea, ameliorarea sănătăţii persoanelor cu probleme de vedere este cea mai importantă prioritate pentru noi.

Bucuria clienţilor merită orice efort

Zâmbetul clienţilor noştri atunci când ne mulţumesc pentru munca noastră este cea mai mare răsplată pentru noi. De aceea, ne străduim în permanenţă să le oferim exact ceea ce au nevoie şi să le asigurăm o stare de spirit cât mai bună. Printre firmele ai caror angajati au beneficiat de serviciile noastre se numara: OSIM, Primaria sector 6, SAPARD, APIA, Ministerul Invatamantului.

Produse şi servicii de înaltă calitate

Clienţii merită tot ce este mai bun. De aceea, consultanţii noştri sunt adevăraţi profesionişti şi, pentru că ţinem la mulţumirea clienţilor, la noi toate produsele sunt de înaltă calitate. Mai ales că lucrăm cu firme de renume pentru fiecare gamă de produse. (ESSILOR, ZEISS, INDO, RODENSTOCK, POLICE, D&G, ESCADA, etc.)

Ne place să ajutăm cât mai multă lume

De aceea suntem o firmă dinamică, care se extinde rapid şi caută să găsească noi modalităţi de a-şi ajuta şi mulţumi clienţii.

Investind în oameni, investim în calitate

Ştim că satisfacţia clienţilor noştri depinde de modul în care angajaţii noştri sunt trataţi. De aceea, căutăm să facem tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a avea angajaţi mulţumiţi şi bine instruiţi.

BENEFICIILE DVS. :

J Produse (rame+lentile) de înaltă calitate

J Montaj gratuit executat de maşini foarte performante

J Produse foarte diferite cu o mare durată de viaţă

J Consultanţă efectuată de către adevăraţi profesionişti

J Consultaţii şi accesorii gratuite

Ce ne face diferiţi :

Ù Tehnologiile inovative şi aparatura foarte modernă,ne permit să realizăm tot procesul tehnologic - de la consultaţie până la livrare. În plus, la noi ochelarii sunt fabricaţi din rame şi lentile de înaltă calitate.

Ù Suntem una dintre puţinele firme care oferă clienţilor posibilitatea de a-şi achiziţiona ochelarii în rate.

Ù Înţelegem că timpul este o resursă importantă pentru dvs. De aceea, ne face plăcere să venim noi la dvs.

Ù Ca mulţumire că ne-aţi ales pe noi, vă oferim o serie de facilitaţi: garanţie şi accesorii gratuite.

Ce vă oferim ?

Avem plăcerea să vă oferim lentilele progresive (lentile multifocale pentru presbiţi care oferă vedere instantanee la orice distanţă), lentile subţiate (pentru dioptrii foarte mari sau diferenţe între dioptrii), lentile antireflex (pentru protecţie la lumina artificială şi a monitorului), lentile heliomate (lentile fotosensibile la lumina naturală, perfect transparente la interior, reacţionează în câteva secunde la schimbarea condiţiilor de iluminat, de două ori mai uşoare decât lentilele minerale, 100% protecţie U.V., rezistente la şoc şi zgârieturi), lentile de contact moi (hidrofile pentru un câmp vizual mai larg, cu protecţie U.V., dioptrii pentru persoanele care prezintă miopie sau hipermetropie şi astigmatism de 0,75 D – 2.50 D sau lentile colorate).

Termenul de livrare al comenzilor este : pentru lentilele speciale de 15 zile lucrătoare (lentile comandate din Austria, Germania, Spania, de tip Essilor Soft, Orma Transition Next Generation); iar pentru lentilele normale 5 zile lucrătoare (se livrează din stocul companiei).

Preţurile produselor noastre variază după cum urmează: rame ochelari 35,7 lei – 1000 lei; lentile 30 lei – 1500 lei iar plata produselor se poate efectua şi în 2 rate din care prima rată coincide cu termenul de livrare.

În speranţa că preferinţele dumneavoastră vor fi satisfăcute vă mulţumim anticipat !

Director,

Catalin Begu



3 Comments:

Anonim said...

o idee buna. afisati data si ora la avizier.

Anonim said...

O firma de optica medicala, in rand cu Hotelul Racova din Vaslui, face acelasi lucru. Consultatii gratuite si reduceri de pret la eventuale articole medicale oftalmologice, daca e sa avem nevoie de ele.

Anonim said...

Marti 3.02.2009, ora 10 si miercuri 4.02, ora 8 la unitate, se va prezenta personalul medical de la firma American Optic Styl pentru controlul medical oftalmologic. Consultatia este gratuita.
Va asteptam.
Luca