marți, 20 ianuarie 2009

Intrebare de pus ... pe masa !?

Pentru a se imbunatati starea calitativa si cantitativa a hranei, pentru a dispare umilinta pe care trebuie sa o suporti din partea personalului bucatariei cand nu esti inscris la masa, pentru a putea beneficia cadrele unitatii de hrana calda sambata si duminica cand este inchisa popota, pentru a avea un meniu diversificat, sunteti de accord ca sa cautam o firma de catering pentru a aduce mancarea la unitate??
Maine voi discuta cu patronul unei firme de catering si in functie de rezultatele negocierii va voi anunta. Din discutiile avute prin telefon cu patronul unei astfel de firma, un pranz compus din felul 1, felul 2 si salata va costa in jur de 8 lei (+ sau -) in functie cati sunt inscrisi la masa.

5 Comments:

Anonim said...

Buna idee. Acest fel de hranire se practica deja la noi in unitate. Cred ca va prinde.

Anonim said...

Da , posibil sa mearga - este fix ca la fast-food... si sper sa nu mai risc sa merg acasa cu o gura in care am basici ( de la soarecele ca a totait prin painea mea ... si sa nu mai am parte de " scuipatul " domnului detinut care pregateste manacarea ( caci sa fim realisti ppl face mancarea ) .
Multumim .....

Anonim said...

buna idee

Anonim said...

o bila alba pt luca.

Anonim said...

Bai, baieti, decat sa-t tot laudati pe bietul Ionica Luca, mai bine hai sa punem toti umarul si sa-l mai si ajuta. ca pe el, sracul, nu -l ajuta prea tare incurajarile trimise catre sl stand in sezut in fata calculatorului. Asa cum ne plangem noi, sa stiti ca si el are familie, obligatii, serviciu si alte cele asa ca hai sa ne urnim un pic si sa facem ceva cu totii., nu lasam numai in carca unora si noi sa venim doar cu pretentii si cu strambaturi din nas ca aia nu e buna, aia u ne place etc.
Rica Venturiano